3 Kasım 2011 Perşembe

Üsküdar'a Gider İken...

Kaan Paşazade'nin blogun isminden de anlaşılacağı gibi keyif insanı olduğu her yaptığı harekette belli olur. Müziğe düşkündür, dinlenmeyi özellikle yayıla yayıla ve anne kucağında dinlenmeye, türkülerle uyumaya bayılır.

KEyif veren her şey onun kabul edilebilir sınırlarında bulunur. ama zevkine uygun olması şart. Hamileyken Bursa'daki proje için çok sık ailemin yanında kaldım. Babam da sazı smzü sever. Hatta o dönemde benim de meraklı olduğumu bildiği için bir ud edinmişti kendi bağlamalarının yanına. Sanırım buradan Kaan'ın dede ağacının dibine düştüğü anlaşılıyor.
Neyse dedim ya hamileyken ud ile haşır neşir oldum ve üsküdara gider ikeni çalmaya çalıştım durdum. Kaan karnımda isyanlardaydı sanırım. bu nedenle olsa gerek aldı udu(kendisi artık tombul nay nay demeyecekmiş. Yeni bir isim vermiş tombul gitar), tombul gitarı eline başladı meşk edip söylemeye:)

2 yorum:

  1. Ahu, ben çocukların anne karnındayken alışkanlıklar edindiklerine inanıyorum. Bu o dönem yiyip içtiklerimizden yaptıklarımıza geçerli. Baksana Kaan'da da kendini göstermiş. Geleceğin müzisyeni mi yetişiyor ne? :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de inaniyorum anne karnindan edindikleri aliskanliklara. Muzisyen olma konusunda da ayni fikirdeyim ama babamız bu konuda pek bir tutucu hobiden öteye geçmesini pek istemiyor :)) Ahu - Bu arada google hesabimdan yorum yapamadigim icin anonim sekilde birakiyorum yorumlarimi:\

    YanıtlaSil