17 Ekim 2011 Pazartesi

Kaan ile Batuhan Sirkte

Daha Lunaparkı anlatamadan sirk macerasına geçtim. Ona da gelecek sıra inşallah :)

15 Ekim 2011 cumartesi günü Abim, Eşi kardeşim Nihan ve meleğim yeğenim Batuhan haftasonu bizi ziyarete geldiler. Ben de kuzucuklara eglence olsun diye Su Sirki'nden bilet aldim. Hep beraber 16 Ekim'de sirke gittik.
Ama oncesinde Cumartesinden bahsedeyim. Kaan ve Batuhan o kadar birbirlerini özlemişki hemen oynamaya başladılar. Çok güzel eğlendiler. Biz de anneler yemek ile ilgilenirken bir anda salonda adım atacak yer kalmamıştı. O kadar çok mutluydularki. Toplamasak da olurdu :)

Akşam oldu ve bir örnek pijamaları ile çok tatlı rüyalara daldılar. Ertesi günkü sirki belki gördüler :)



Sabah kahvaltı, oyun derken öğlen oldu sirk vakti geldi ve gittik. Gayet güzel başladı. akrobatlar, palyaçolar, su gösterileri Kaan ve Batuhan merakla izliyordu herşeyi.


Derken ara oldu ve içimi acıtan sahne karşıma çıktı. Yavru bir aslan ile herkes fotograf çektiriyordu. O aslan yavrusu sakin sakin acaba nasıl duruyordu flaşlar altında?!!! Sahne çevresine parmaklıklar kurulmaya başlandı. Belli ki vahşi hayvanlar gelecekti. Batuhan biraz çekindi. Kaan'ın ise dünyadan haberi yoktu. Derken gösteri başladı ve kaplanlar sahne aldı. ama hepimizin gözünde dokunsan akacak bir yaş. Nasıl eğitiyorlari nerde yaşıyor bu hayvanlar, iyi davranılıyor mu gibi bir sürü soru. Batuhan bu sahneleri görmeye daha fazla dayanamadı ve çıktılar. Ama Kaan ısrarla sonuna kadar kaldı. Ve son  20 dk. da uyudu kucağımda. Tek vahşi hayvan gösterisi kaplanlardı. Sonra at ve küçük köpek çıktı. A bir de yılan ve timsah vardı onları unutmayayım. En son da trapezciler geldi ve gösteriye son noktayı koydu.

Sirk bitti çıktı yağmur ve soğuk. Kucağımda oğluş otoparka yürürken tabi uyandı kuzucuk. Bu arada abimler Bursa'ya doğru yola çıkmışlardı bile.

Bu gösteri içimizi bir parça burktu. Hiç vahşi hayvan olmasaymış iyiymiş dedik. Ama en çok beğenen Kaan oldu. Dünyada olup bitenlerden habersiz, yavru kuşum o kaplanların kafes içinde olmaması gerektiğini bile bilmiyorki :|











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder